| Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Byutza Good Friend
Numarul mesajelor : 545 Bani : 6609 Data de inscriere : 03/11/2009
| Subiect: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Dum Dec 13, 2009 7:10 pm | |
| De exemplu ce i-am spus la edd' despre ell' k vineri s-a impiedicat si o picat si am ras cu lacrimi . La scoala la voi ce s-a intamplat amuzant(bn inafara de cei cu care sunt in clasa) sau acasa ? |
|
| |
Byutza Good Friend
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Lun Dec 14, 2009 2:24 pm | |
| de exemplu azi eliza o picat in nas intre banci tot ea se batea cu ana si o picat )))))))) |
|
| |
Ade Member
Numarul mesajelor : 86 Bani : 5633 Data de inscriere : 04/11/2009
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Lun Dec 14, 2009 2:34 pm | |
| pfoai deci faza cu eliza cand o picat in nas si era sa intre cu capu' in balta o fost cea mai tare fugea ea fericita la chiosc cand deodaata o vad jos |
|
| |
Byutza Good Friend
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Lun Dec 14, 2009 2:46 pm | |
| ii cea mai sooper faza )))))))))))))))))))))) |
|
| |
Edd' Moderator
Numarul mesajelor : 659 Bani : 6513 Data de inscriere : 28/11/2009 Varsta : 31 Localizare : pestera
| |
| |
Elizabeth Member
Numarul mesajelor : 58 Bani : 5522 Data de inscriere : 11/12/2009
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Lun Dec 14, 2009 5:21 pm | |
| Am vomitat pe bluza mea noua cand am mirosit o mancare oribila la o prietena de-a mamei acasa,a fost ingrozitor! |
|
| |
Sunrise Admin
Numarul mesajelor : 1911 Bani : 7952 Data de inscriere : 22/08/2009 Varsta : 28 Localizare : undeva pe lumea cealalta
Personajul meu Nume personaj: Abbygail
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Mar Dec 15, 2009 12:59 pm | |
| eu am cazut (iar) azi , tot cu Anny , tot la scoala , dar de data asta in fata clasei ... Ea ma tragea dupa ea ca vroia sa mearga la parter sa isi vada fratele , cand ii pune unu' o piedica si cade ... si (va spuneam ca ma tragea , nu?) si cad si eu peste ea , si ii zboara telefonu' la un metru . Jumatate de ora dupa asta Thug B tot nu se putea opri din ras (aveam chimie si ea sta in banca din spatele meu ) |
|
| |
Ade Member
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Mar Dec 15, 2009 1:12 pm | |
| da mah sau faza aia cand era sa rastoarne Florea ditamai dulapu' si s-au spart toate ghivecele cu flori,asta o fost prima data cand l'am vazut p domnul florea cu matura in mana pff si dak mai afla si dira o sa fac urat |
|
| |
Sunrise Admin
Numarul mesajelor : 1911 Bani : 7952 Data de inscriere : 22/08/2009 Varsta : 28 Localizare : undeva pe lumea cealalta
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Mar Dec 15, 2009 1:15 pm | |
| da ... mai am o faza pe azi - o fata de a5-a m-a spalat cu zapada , nu stiu ce avea , ma luase de mana , cand numa ma trezesc ca is pe jos si ca imi intra zapada in gura |
|
| |
Ade Member
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Mar Dec 15, 2009 1:18 pm | |
| o fata de a5-a de l noi din scl ?! tu vorbesti serios ? yo credeam k alea sunt sfinte...trb sa mio arati si mie,las ne punem noi p ea dak vrei sa te razbuni |
|
| |
Sunrise Admin
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Mar Dec 15, 2009 1:24 pm | |
| nu ma , de la generala 1 , cand cobarasem din autobuz ... da' daca ai chef sa vi intr-o zi pe la mine sa o bati , biletu' de autobuz ii vreo 3 lei , autobuzul e lung , are in fata o tablita pe cere scrie mare 35-36 Podgoria-Sanleani-Livada |
|
| |
Elizabeth Member
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Mar Dec 15, 2009 5:59 pm | |
| Wow ce intamplare! Interesante zau!Eu nu am cine stie ce intamplari!Imi place sa manananc cartofi la McDonalts si am mancat prea multi,m-a durut burta si a trebuit sa stau acasa la premiile de la un cocnurs foarte important pentru mine...am luat premiul 1!In fine,e cam treista nu este suparata! |
|
| |
Edd' Moderator
Numarul mesajelor : 659 Bani : 6513 Data de inscriere : 28/11/2009 Varsta : 31 Localizare : pestera
| |
| |
Elizabeth Member
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Mar Dec 15, 2009 8:09 pm | |
| Ce ai facut?O balta mare?La voi a nins...mie mi-a intrat zapada si in pantaloni... |
|
| |
Byutza Good Friend
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Mier Dec 16, 2009 2:59 pm | |
| edd' cand mi-o povestit bee' cum ai picat in balta am ras de nu m-am mai oprit la ora tot imi treceau segvente prin cap cum ar fi sa te vad in balta ce ingrozitor sau anu asta cand vreau io cu ell' add' si nono sa mergem acasa am stat cu ell sa isi ia ola de la chiosc si cand sa trecem strada simte ell ceva in cap si se uita nonoo si ii zice ca s-o cacat un porumbel la ia p cap deci atata am putut rade si face nonoo -Iacc si ell zice -nu ma fa sa vomit la care nonoo -u ai un cacat in cap si zici ca io te fac sa vomiti nu m-am mai putut opri din ras ))))))))) |
|
| |
Edd' Moderator
| |
| |
Sunrise Admin
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Mier Dec 16, 2009 5:18 pm | |
| da ... ca vata de zahar scoasa din congelator - uite asa de moale ... na si intr-un final am ajuns la chiosc si vorbeau doua fete langa mien "Oai , ce o picat asta , ai vazut?" da' eu , ca nu aveam ce face "Da' nu doare..." si chiar nu durea atunci si pe cand ajung acasa , ma schimb (ca de obicei) si bad pe genunchi ditamai pata rosie (na' , amu' ii mov-galben de fapt cred ca ii tricolor ca are si niste verde pe acolo) . Si sare mai tarziu frate-meo la mine pe genunchi si eu urlu ... cred ca s-a auzit pana la vecini ... si mama habar nu avea ce am eu de urlu asa (Auuuuuuuuu <-- prezenta lunii pline , ma transform in lup) |
|
| |
Byutza Good Friend
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Joi Dec 17, 2009 6:08 pm | |
| da u de jos -is bn nu am nik numa so imprastiat pasta tot oaaii cat am putut rade )))))))))))))) |
|
| |
Edd' Moderator
| |
| |
Byutza Good Friend
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Lun Dec 21, 2009 10:50 am | |
| mama asa de inalt esti sau te-ai urcat p ceva ))))) ieri cvand m-am dat cu sania (de fapt cu sacu k ii mai fain) am fost cu verisori mei la sanie si am mers in trenulet si 2 vagoane or ramas pe dinafara(adik fratemio si varamea) iar eu am ajuns jos fara sac ))) )))) |
|
| |
Edd' Moderator
| |
| |
nonoo Global Moderator
Numarul mesajelor : 727 Bani : 6015 Data de inscriere : 01/09/2009 Varsta : 114 Localizare : la satana(mam mutat)
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Mar Dec 22, 2009 5:42 pm | |
| azi nui scoala deci nam ce zice :-$ oricum cu memoria mea scurta(uneori lunga,doar cand vreau) nici daca ma concentrez numi amintesc ce fu sapt trecuta |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Mier Dec 23, 2009 11:04 am | |
| m'am scarpinat in nas |
|
| |
Byutza Good Friend
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). Joi Dec 31, 2009 9:10 am | |
| da fain bee' cu sacu o fost cel mai fain io plecam din varful dealului cu sac si ajungeam fara el deci nu are rost o fost cea mai tare vacanta de iarna |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). | |
| |
|
| |
| Ce a fost azi amuzant la scoala sau in timpul zilei? Spunene si noua k sa putem rade :)). | |
|