Forumul RPG | Forumul RPG va fi in curand pus in functiune!
Vrei sa se mai adauge ceva? Ai vreo nemultumire?
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Hiname Nobody
Numarul mesajelor : 8 Bani : 5303 Data de inscriere : 19/05/2010 Varsta : 26 Localizare : In spatele tau dar nu ma poti vedea
Personajul meu Nume personaj: Hiname
| Subiect: Hey,,, Joi Mai 20, 2010 2:34 pm | |
| Hi...daca tot m-am inregistrat pe forum am zis sa imi fac si eu o prezentare ca doar nu vin din codru . Sa vedem...sunt o fire foarte orgolioasa,dar doar cu cine merita.Nu imi plac oamenii cu fite,care asculta manele si sunt prea prosti ca sa observe ca ma enerveaza cu gura lor mare.Imi place sa o fac adesea pe ironica si imi petrec majoritatea timpului la scoala,chiar si dupa ce se termin orele[ As face orice doar sa ajung cat mai tarziu acasa ].Am multe talente [ si nu o spun eu ci profesorii mei ] si imi place sa mi le dezvolt si sa le pun in valoare,ca doar nu fiecare are sansa la asa ceva. Cam atat va zic eu...restul intrebati-ma voi [ daca aveti intrebari ]...ca nu va dau eu mura in gura . |
| | | Dobby-san Member
Numarul mesajelor : 51 Bani : 5466 Data de inscriere : 01/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Acolo unde nu crezi >:)
Personajul meu Nume personaj:
| Subiect: Re: Hey,,, Joi Mai 20, 2010 3:39 pm | |
| Yo, there! Ce... Talente ai? |
| | | Hiname Nobody
Numarul mesajelor : 8 Bani : 5303 Data de inscriere : 19/05/2010 Varsta : 26 Localizare : In spatele tau dar nu ma poti vedea
| Subiect: Re: Hey,,, Joi Mai 20, 2010 3:42 pm | |
| ...te anunt cand le descopar si eu Poi sunt la liceu de arta si sunt buna la pictura,desen in creion,mi s-a spus ca am o voce buna,fac icoane pe sticla si cred ca ma descurc si compun poezii si cantece pentru corul scolii. |
| | | Dobby-san Member
Numarul mesajelor : 51 Bani : 5466 Data de inscriere : 01/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Acolo unde nu crezi >:)
| Subiect: Re: Hey,,, Joi Mai 20, 2010 3:48 pm | |
| Aha. Sec-.-''. Deeeciiii... Din ce oras provine la tine? |
| | | Hiname Nobody
| Subiect: Re: Hey,,, Joi Mai 20, 2010 3:49 pm | |
| |
| | | Dobby-san Member
| Subiect: Re: Hey,,, Joi Mai 20, 2010 3:54 pm | |
| Brasov-.-'' Depaaaaarte |
| | | AuRoRa Good Friend
Numarul mesajelor : 568 Bani : 6434 Data de inscriere : 20/09/2009 Varsta : 31 Localizare : sunt in imaginatia tah
| Subiect: Re: Hey,,, Lun Aug 16, 2010 2:16 pm | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hey,,, | |
| |
| | | |
Pagina 1 din 1 | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |