Sunrise Admin
Numarul mesajelor : 1911 Bani : 7956 Data de inscriere : 22/08/2009 Varsta : 28 Localizare : undeva pe lumea cealalta
Personajul meu Nume personaj: Abbygail
| Subiect: Reguli-->New Mier Mar 10, 2010 9:35 pm | |
| •Nu faceti abuz de Emoticoane-->maxin 5 intr-un post. •Nu aveti dreptul de a jigni sau injura alti useri. •Pozele, video-urile si orice cu continut neregulamenter nu are ce cauta fe forum. •Dupa ce va inscrieti prezentati-va la Nou Veniti. •Daca incalcati orice regula puteti primi ban in functie de importanta ei. •Nu faceti double-posting!Folositi butonul Edit pentru a modifica mesajele.(Dublu-post se accepta cand intre posturi a trecut mai mult de 24 de ore) •Nu copiati de pe forum,ati putea avea probleme cu autorul. •Verificati, inainte sa faceti un topic nou, daca nu exista deja unul cu acelasi nume, sau pe exact aceeasi tema. •Nu sunt acceptate clone.(primiti ban pt asta) •Nu va inscrieti pe forum doar ca sa va bateti joc de useri sau de acest forum.Daca nu va place treaba voastra,dar asta nu inseamna ca trebuie sa va bateti joc.
Asa... deci, in caz ca nu ati auzit pana acum termenii (Nu ma ucideti daca ii stiti deja, ii pun doar in caz): SPAM -Posturi scurte, lipsite de sens, fara argumente -Exces de smilies. -Double posting. -Reclame la diferite forumuri,la semnatura sau la mesaje,chiar si prim PM. -Prea mult off topic.
Topic-subiect de discutie off topic-mesaj ce nu are legatura cu subiectul(atentie!nu faceti prea mult off topic) Moderator-User ce are dreptul de a modera o sectiune,sau chiar mai multe. Ban-Interzicerea unui user pe forum,pentru cateva zie,saptamani,luni sau chiar ban permanent blocare IP-Interzicerea unui user de a mai intra pe forum,sau de a se mai inregistra de pe acel calcultor.se pot face si blocari de adrese de e-mail. Sper ca cititi pana la capat (daca va prind ca nu le respectati, va rad in cap!virtual... ne, glumeam)
Ultima editare efectuata de catre Sunrise in Dum Mar 28, 2010 2:12 pm, editata de 1 ori |
|
Molly Almost Friend
Numarul mesajelor : 102 Bani : 5535 Data de inscriere : 12/10/2009
| Subiect: Re: Reguli-->New Lun Mar 22, 2010 8:28 pm | |
| o sa incerc sa le respect sau nu mai era cazul sa o spun srry ca am intrat asa rar, o eleva de clasa a saptea are prea putin timp pentru calculator |
|
Edd' Moderator
Numarul mesajelor : 659 Bani : 6517 Data de inscriere : 28/11/2009 Varsta : 31 Localizare : pestera
| Subiect: Re: Reguli-->New Vin Apr 02, 2010 8:45 pm | |
| "Sper ca cititi pana la capat (daca va prind ca nu le respectati, va rad in cap!virtual... ne, glumeam)"
ai fost prea tare cu rasu in cap
deci da regulile...sa traiti ! |
|
Dobby-san Member
Numarul mesajelor : 51 Bani : 5470 Data de inscriere : 01/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Acolo unde nu crezi >:)
Personajul meu Nume personaj:
| Subiect: Re: Reguli-->New Sam Apr 03, 2010 10:36 am | |
| Got it... Altceva |
|
Sunrise Admin
Numarul mesajelor : 1911 Bani : 7956 Data de inscriere : 22/08/2009 Varsta : 28 Localizare : undeva pe lumea cealalta
Personajul meu Nume personaj: Abbygail
| Subiect: Re: Reguli-->New Sam Apr 10, 2010 12:41 pm | |
| @Edd': Da ... am fost inspirata de Baby. Inca ceva: Sunrise va priveste (sunt cu ochii pe voi atata timp cata am baterie la telefon). Asadar, cum va prind... alerg la calculator ca internetu' pe tel merge prea lent. |
|
♥•þί†ίк•♥ New Guy
Numarul mesajelor : 43 Bani : 5364 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Reguli-->New Sam Apr 10, 2010 3:09 pm | |
| Si eu o sa incerc sa le respect! |
|
Dobby-san Member
Numarul mesajelor : 51 Bani : 5470 Data de inscriere : 01/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Acolo unde nu crezi >:)
| Subiect: Re: Reguli-->New Mar Apr 13, 2010 3:39 pm | |
| Io am I=phpne. AL ****** circuit chinezesc-.-'' Da' asa de putine reguli o.O? Si aia cu ecomotion. 5 intr-un post? Poate 5 la rand... Ar fi mia rezonabil. Adica, atunci cand ai un post de peste... 7000 de caractere nu poti pune mia multe? |
|
Hiname Nobody
Numarul mesajelor : 8 Bani : 5307 Data de inscriere : 19/05/2010 Varsta : 26 Localizare : In spatele tau dar nu ma poti vedea
Personajul meu Nume personaj: Hiname
| Subiect: Re: Reguli-->New Joi Mai 20, 2010 3:04 pm | |
| Sa traiti sefa`...am inteles si voi incerca sa nu uit regulile P.S.: Regulile sunt conventionale...cel putin pentru mine. |
|
AuRoRa Good Friend
Numarul mesajelor : 568 Bani : 6438 Data de inscriere : 20/09/2009 Varsta : 31 Localizare : sunt in imaginatia tah
| Subiect: Re: Reguli-->New Lun Aug 16, 2010 2:05 pm | |
| regulile sunt pentru a fi incalcate:D glumesc incerc dar nu promit nimik pooooop |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reguli-->New | |
| |
|