|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Ce faci in ore ? :)) Vin Noi 13, 2009 8:17 pm | |
| |
|
| |
Byutza Good Friend
Numarul mesajelor : 545 Bani : 6609 Data de inscriere : 03/11/2009
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Sam Noi 14, 2009 6:40 am | |
| 1Mate: sincer.....mi frik la ora de geome. 2Romana:scriu si vb prin biletele.....mai nou 3Fizik:vb cu bee' prin biletele 4Engleza:vb cu colegii 5Sport:in vestiar si knd ii timp frumos afar' 6Biologie:ma plictisesc 7Muzik:vb cu alti colegi 8Istorie:plictiseala...... 9Religie:plictiseala.... 10Geografie:plictiseala 11Desen:is antitalent la desen 12Tehnologie: scriu si fak tema la romana 13Dirigentie: plictiseala(mai ales la dira) 14Civica:vb cu colegii 15Franceza:scriu si ma plictisesc 16Info: groaznik nu ne lasa sa facem nik bee' u ori cum la ori ce ora razi |
|
| |
nonoo Global Moderator
Numarul mesajelor : 727 Bani : 6015 Data de inscriere : 01/09/2009 Varsta : 114 Localizare : la satana(mam mutat)
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Sam Noi 14, 2009 9:10 am | |
| ai uitat de chimie cea mai importanta [-( |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
nonoo Global Moderator
Numarul mesajelor : 727 Bani : 6015 Data de inscriere : 01/09/2009 Varsta : 114 Localizare : la satana(mam mutat)
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Sam Noi 14, 2009 10:01 pm | |
| da asa te rog ce faina o fost faza cu patric pacat ca nu i-am rupt mana |
|
| |
Sunrise Admin
Numarul mesajelor : 1911 Bani : 7952 Data de inscriere : 22/08/2009 Varsta : 28 Localizare : undeva pe lumea cealalta
Personajul meu Nume personaj: Abbygail
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Dum Noi 15, 2009 11:44 am | |
| asa , ce fac eu in ore (sa nu incepeti sa spuneti ca nu credeti) 1.mate: stau cu mana spanzurata juma de ora si ma enervez pe profa ca nu ma lasa sa raspund cand stiu si eu ceva 2.Romana: stau iar cu mana spanzurata pe acolo si mai vorbesc cu bii' sau Anny , depinde cine sta in fata mea 3.Fizica: vorbesc cu colegele de echipa si ma enervez pe noo' care imi ia penarul (si ii arunc cu hartiute in par ) 4.Engleza: o enervez pe dira (ne enervam reciproc , de fapt) 6.Sport: mai stau in clasa , ma cert cu Robi , ca nu vrea sa stea el in clasa , cand castig stau in vestiar si ori joc fotbal cu papucii , ori povestesc chestii cu colegele 7.Biologie: ma holbez la tabla , scriu si fac crize pe colege , ca in loc sa caute informatii in carte se uita la alte pagini din cartea de clasa aVII-a (cine e in clasa a saptea sau macar a vazut o carte stie si la ce se uitau) 8.Muzica: la muzica suntem mai ingerasi decat suntem in ora de mate , asa ca eu , ca un ingeras cuminte nu fac nimic 9.Istorie: scriu pana mi se dezlipesc unghiile 10.Religie: ora de somn 11.Geografie: scriu si raspund 12.Desen: ma chinui sa pictez si eu ceva cu tot talentul meu 13.Tehnologie: scriu si astept sa se trezeasca profu' ca ne poate trimite acasa , ca doar e fara 10 14.Dirigentie:Dorm 15.Civica: scot limba la Thug - dragut obicei , nu? 16.Franceza: scriu mai adorm... 17.Chimie: nimic |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Dum Noi 15, 2009 1:55 pm | |
| |
|
| |
AuRoRa Good Friend
Numarul mesajelor : 568 Bani : 6434 Data de inscriere : 20/09/2009 Varsta : 31 Localizare : sunt in imaginatia tah
Personajul meu Nume personaj:
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Dum Noi 15, 2009 4:18 pm | |
| la toate orele ma gandesc in altha parte si n-are nici o legatura cu lectiile.....iar cand ma trezeste cineva stiu exact cum sa scap de ascultat |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Lun Noi 16, 2009 1:29 pm | |
| awwa c copil interesant fain dahh cum zi si mie
|
|
| |
nonoo Global Moderator
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Lun Noi 16, 2009 2:08 pm | |
| uai eli asa faci :O uai sa vezi ce hartiute iti dau io tie b-( te bate satana b-( |
|
| |
Byutza Good Friend
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Lun Noi 16, 2009 3:38 pm | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Lun Noi 16, 2009 7:13 pm | |
| |
|
| |
Ade Member
Numarul mesajelor : 86 Bani : 5633 Data de inscriere : 04/11/2009
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Joi Noi 19, 2009 9:45 pm | |
| mate : scriu...mi fik de Pele rom: ma prefac ca sunt atenta chimie:cateodata stau atenta numa la experimente fizik:aproape ca adorm isto:scriu de pe tabla numa ce inteleg si ma gandesc la multeee... engle:oooo vb cu colegii,asc muzica... franca:o asc pe profa cand face pe diriginta sport:povestesc si afr cand ii cald tehno:tema la rom(stie bia) reli:stau si vb muzik:ma uit la profa si ma prefac ca inteleg ce spune bio:cateodata atenta si scriu de pe tabla |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Ade Member
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Dum Noi 22, 2009 3:55 pm | |
| da da asta ii cel mai bine |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Asyutza Member
Numarul mesajelor : 57 Bani : 5555 Data de inscriere : 03/11/2009 Varsta : 29 Localizare : in sufletul prietenilor :)
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Lun Noi 23, 2009 6:09 pm | |
| 1.Mate: Rad si scriu (profa e cea mai haioasa uneori xD) 2.Romana: scriu, tocesc (invat), raspund la intrebari, o corectez pe profa 3.Fizica: Plictisesc, ascult definitiile fara rost a profesoarei, scriu si desenez 4.Engleza: scriu, vorbesc cu colegii, spun glume 6.Sport: stau si lenevesc sau citesc o carte de la biblioteca xD 7.Biologie: copii de la tabla, ajut colega de banca sa raspunda la intrebarile profei xD 8.Muzica:rad, cant cica, sriu dupa profesor la tabla >_< 9.Istorie: scot idei din lectie, le las pe colegile din fata mea si spatele meu sa copie de la mine 10.Religie: adormm.... tac(daca scot un cuvant, ma pune sa scriu de minim 5 ori Tatal nostru ) 11.Geografie:scriu, raspund la intrebarile profei, arat la harta, desenez xD 12.Desen: scriu, o suport pe profesoara fitoasa, desenez (rareori) 13.Tehnologie: tac, privesc in gol la tabla, imi fac tema pe data viitoare, scriu >_< 14.Dirigentie:rad, desenez, citesc, o ascult pe diriginta cum povesteste despre ceilalti profesori (barfitoare xD) 15.Civica: raspund la intrebari, scriu, o corectez pe profa 16.Franceza: scriu, ies la tabla, din nou o ascult pe profa cum barfeste de ceilalti profi (diriginta mea e profa de franceza) 17. Romana obtional: dorm, arunc colegii pe geam , ma benoclez la un tip din clasa vecina ce are ora de educatie fizica |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Asyutza Member
Numarul mesajelor : 57 Bani : 5555 Data de inscriere : 03/11/2009 Varsta : 29 Localizare : in sufletul prietenilor :)
| |
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Asyutza Member
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Lun Noi 23, 2009 7:48 pm | |
| Geez... xD tnx sweet heart ! But... eh, nu sar pe el, si nici nu doresc a o lua incetisorul... deoarece stiu ca la el place pe altcineva |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Byutza Good Friend
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Mier Noi 25, 2009 5:17 pm | |
| ha..........asa ai afcut u cu x.......... si poate asa o sa faci si cu "D"........... ......... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Ade Member
| Subiect: Re: Ce faci in ore ? :)) Joi Noi 26, 2009 3:25 pm | |
| auzi'o ca never... nu te cred |
|
| |
Continut sponsorizat